RATRACE BIKERUN

Zondag 29 maart 2020

Wanneer

Zondag 29 maart 2020 om 10u

Vanaf 9u00 kan je op de dag zelf aanmelden op het wedstrijdsecretariaat voor het afhalen van je borstnummer. Deze is gelegen ter hoogte van de start- en aankomstzone aan de Donk.

Waar

Donkvijvers Oudenaarde
Meer info

UPDATE CORONA!!!

Beste BikeRunners

Op advies van stad Oudenaarde en met het oog op ieders gezondheid moeten ook wij helaas melden dat de bikerun op 29 maart niet zal doorgaan. Eerstdaags volgt een mail met alle info over deze afgelasting.

Bedankt voor jullie begrip!

Het Ratrace Triatlon Team Oudenaarde

Wat


De ratrace bikerun is een sportieve uitdaging voor duo’s waarbij je als koppel (één loper en één fietser) een 14-tal kilometer samen dient af te leggen. Onderling mag je tijdens de hele bikerun zoveel wisselen van functie (lopen of fietsen) als je zelf wil. Het parcours loopt langs de prachtige natuurlijke omgeving van de Donk en Scheldemeersen te Oudenaarde. Voor de getrainde sportievelingen is dit een prachtige intervaltraining. Voor de recreatieve sporters is dit een mooie, sportieve beleving waarbij je als duo meer aankan dan alleen. Er is een facultatieve tijdsregistratie voorzien. Echter de fun en het sportieve plezier heeft de bovenhand op de wedstrijd en de plaatsen.