Nieuwe naam, logo, uitrusting, website...

03 Nov 2017

Het Ratrace Triatlon Team Oudenaarde gaat zijn nieuwe werkjaar in met een nieuw bestuur, nieuwe sponsors en een volledig nieuwe uitrusting.

Het bestuur bestaat uit Stefanie Devos(voorzitster), Joshua Vanderbeken, Sara Neyt, Thomas De Wulf en Kim Colpaert. De eerste opdracht van het nieuwe bestuur is om de goede clubwerking verder te zetten.

Door de groeiende populariteit van de triatlonsport en de grotere vraag om dit in clubverband te kunnen doen, moesten we als club mee groeien. Zowel op organisatorisch vlak als op financieel vlak was het een uitdaging om deze club sportief en recreatief te ondersteunen.

Om onze structuur mee op te bouwen hadden we ook financiële middelen nodig van buitenaf. Bekina Boots uit Kluisbergen was onmiddellijk kandidaat om hoofdsponsor te worden. Deels de publiciteit maar vooral de waardering voor de triatlonsport en de 'manier van leven' die hiermee gepaard gaan, volstonden om een groot draagvlak te bieden voor onze club. Verder sloot Van Audenaerde BVBA uit Oudenaarde zich aan om mede kledij-sponsor te worden. Ook DC Technics uit Wortegem-Petegem en The Flow fitness uit Oudenaarde stapten mee in ons nieuwe project.

Een groot deel van dit project heeft al vorm gekregen. Zo hebben we een volledig nieuwe outfit die de leden tegen begin 2018 zullen kunnen tonen. Onze trainers hebben al werk gemaakt van het uitschrijven van de wekelijkse trainingsschema's en hebben ze verschillende wedstrijden aangeduid waar we als club in grote getale zullen op aanwezig zijn.

Uiteraard kunnen we nog niet alles vrijgeven aangezien we in het voorjaar van 2018 nog een uitgebreide ploeg/pers-voorstelling zullen geven.

"Together sports better" blijft ons motto en hiermee willen we als club onze atleten zowel op sportief vlak als op recreatief vlak zo veel mogelijk bieden waar iedereen er beter van wordt. Met 60 leden hebben we opnieuw ons maximum aantal bereikt. Vanaf 7 november starten we met onze eerste zwemtrainingen en zal iedereen, na een korte 'herfststop', terug gemotiveerd van start kunnen gaan!